Vi har nu bara ett avsnitt kvar att spela in av första säsongen av Köttpoden av och med Svenskt kött där vd Elisabeth intervjuar och samtalar med ett antal kunniga personer. Alla har kött gemensamt, vi har en professor, en skribent, en kock, ett par böner och självklart en slaktare.
Som stående inslag har vi dessutom doktor Kött som nördar ner sig i någon detalj. Jag tycker ni ska lyssna och sprida till era vänner och bekanta och jag tror att det kan vara väldigt intressant även för den som inte äter kött.

Podd är ett väldigt praktiskt och användbart format för innehåll i egen kanal, det är så du som avsändare ska se på din podd. En ny egen kanal där du producerar innehåll men som alltid gäller det att skapa ett innehåll som har ett mervärde. I Köttpodden har Svenskt kött nu bunkrat upp med innehåll som går att paketera om på olika sätt i sina andra kanaler flera gånger om. Hör av dig om du vill veta mer om hur du skulle kunna göra med din verksamhet.

Men först – lyssna på Köttpodden, rekommenderar att börja med avsnittet med Johan Jureskog, förutsatt att du inte är hungrig…

Köttpoden på Itunes – https://itunes.apple.com/us/podcast/id1223819673