Vi var på Stockholm Open och kollade på Dimitrov mot Tomic i semifinal. Bra match. På vägen ut var vi med i Vitaminwells tävling där man kunde vinna en månads förbrukning av Vitaminwell till sig själv och en kompis. Vi vann, men varken Ellen eller jag gillar Vitaminwell så vi svarade så här på vinnarmejlet:

<br>
”Så här är det, Ellens vinst vill vi gärna ha hem till oss och hennes syster Elvira som gillar Vitaminwell. Det gör inte Ellen.
Men hon vill helst att den vinst som ska gå till en kompis går till någon som har det lite tufft och hon vill helst att ni ger en flaska var till ett antal tiggare runt om i stan. Kan ni fixa det? Och kanske lägga upp på Instagram när ni gör det? Skulle kunna bli lite fin viral PR för er.
Om det inte funkar kan ni kanske åka och ge månadsförbrukningen till Stockholms stadsmission? Och för att det ska kännas bra kanske ni kan instagramma en bild på när ni gör det också så blir hon superglad.”

Update:
Nu har svaret kommit från VitaminWell, de är väl inte så sugna på att sticka ut och göra lite välgörande fotarbete verkar det som.
Inte fel svar direkt men inte särskilt imponerande. Uttrycket greenwash ligger nära till hands.
”Hej Mårten,
Tack för ditt mail. Vi jobbar kontinuerligt med välgörenhetskampanjer och just nu gör vi en kampanj tillsammans med BRIS, Barnens rätt i samhället. Vi skickar gärna drycken till er som ni självklart får dela ut som ni önskar.  
Med vänlig hälsning,
xx”

Uppdatering
Idag den 18 november har vi då fortfarande inte fått några flaskor från Vitaminwell. Vinnaren Ellen bryr sig inte speciellt, men storssyrran som hade tänkt dricka upp hälften, och andra hälften skulle gå till ett gott ändamål, tycker det är lite dåligt. Och det kan jag väl hålla med om även om det ju blir lite extrajobb för oss.
Har mejlat drickagänget och frågat. Vi får se vad som händer.

Uppdatering 3
Fortfarande inga flaskor från VitaminWell, kanske hade de inte råd utan Zlatan kostade för mycket? Så här mejlade i alla fall Mia på VitaminWell den 18 november. Idag är det den 8 december.

Hej!
Kikar på det, men drycken bör senast komma nästa vecka!
Mia